torsdag den 30. maj 2013

Katten på sækken


En af ulemperne ved at bo på fjerde sal(/femte efter danske mål) er, at posten af og til 'glemmer' at komme op med pakker, men i stedet smider en pakkeseddel og lister væk. Tsk. Åh, den ventetid, der følger! Selvom jeg kunne have haft en af de eftersendte fødselsdagsgaver i min varetægt allerede i går 11.40, måtte jeg utålmodigt vente på, at posthuset åbnede i dag. Men selvfølgelig var det hele ventetiden værd:

Nuirj, det var jo mit net! Verdens sødeste, noget så fint og absolut bedårende! På onsdag bliver jeg forenet med den matchende nederdel, men indtil da vil jeg stolt promenere med nettet alene. Det er i en tyk kvalitet, så man trygt kan bære vilde mængder af Pepsi Max mælk, æbler, og hvad man nu ellers handler ind. Tak til fødselsdagsfeen aka. mor og far!

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin - jeg er pt også på jagt efter et fint net (pt. bruger jeg et rædsomt et, med et forvasket logo af mit boligforenig - ikke spor fasionista-cool)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak ^-^ Jeg er efterhånden ved at være fyldt godt nok op på net-fronten, men før det rendte jeg rundt med et fra min lokale losseplads ;) (den formildende omstændighed var billedet af Als, der blev vasket, så helt skidt var det ikke)

   Slet
 2. Ihh, det er fint. Har lige købt et fra søstrene grene med 2 katte på, dét er altså også rigtig fint! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, det lyder også alt for fint og sødt :D Gid jeg havde sådan en i nærheden :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)