lørdag den 25. maj 2013

Vancouver #11 - North Vancouver med Seabus

For at kigge lidt på Vancouver udefra tog vi færgen over på den side, til North Vancouver. Dét er altså smart, at man bare sådan kan hoppe på en Seabus som en del af det offentlige transport system. (Og at der ikke er så langt, så man undgår at blive søsyg, ahæm)

Og vi ved alle, hvor vigtig proviant er. Det var koldt, og halvdelen af os havde ondt i halsen, og den anden halvdel af os havde endnu ikke prøvet Tim Hortons; det canadiske kaffested. Den varme kakao blev godkendt (dog ikke af min mini-blære, der var ved at sprænges allerede før vi var nået i land, tsk. Primadonna).

 Færgehavnens skræmmeugle ville i hvert fald kunne skræmme mig væk O.o
Og nu, det vi tog af sted for; udsigt:

Pænt.

Og de pæneste fliser længe set - kan jeg få bygget en pool med det, tak? Seriøst gennemført.
Efter at have kigget lidt på Vancouver drog vi tilbage med søbussen. Og vi ved alle, hvad der sker, når man lader paraplyen blive hjemme:


Suk. Men stadig okay pænt kig på North Vancouver og de der bjerge i baggrunden. Dæjli' tur! Herefter outletshoppede vi (Winners! Hep hep! Køb følger ;) ), slugte et stykke pizza mens vi pitstoppede på hotellet og tog ud at aftenshoppe. Herefter tog jeg turens bedste beslutning, da jeg besluttede mig for at svinge forbi Burger King for (sen)aftensmad:

DE HAVDE PULLED PORK! YAAAAY!  Bare sådan cirka min livret og så på Burger King. Lykken var gjort. Jeg bestilte i en glædesrus, og efter at have hentet Evas snask på McDonald's returnerende vi til hotellet, hvor vi indtog godterne til fjernsynets køren. Aaah, det var en god aften!


Vidunderet. Der ser knap så lækker ud som på kampagnebilledet, men rent guf var det. Jeg venter stadig på, at de indfører samme udgave i Spanien og Danmark. Hvem er med på en underskriftsindamling?!

4 kommentarer:

 1. Åh, Tim Hortons! Savner nu lidt Timmys :) Fik du smagt Tim Bits? De kan gøre selv den længste biltur til en fornøjelse ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja! Jeg savner dog mest Burger Kings Pulled Pork, men Timmys var også godt ;) Og ja, Tim Bits stod på listen over must-do i Canada, nam! ;)

   Slet
 2. Lige et dumt spørgsmål måske... men hvor ligger Vancoever? Er det en by, i hvilket land? :)
  Jeg synes ifølge dine billeder at der ser SÅ smukt ud, så der vil jeg også gerne hen en skønne dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vancouver er en by i British Columbia, Vest Canada, lige over grænsen til USA :) Og ja der er virkelig pænt, jeg vil også gerne tilbage. Snarest muligt ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)