onsdag den 15. maj 2013

Skæbnens ironi


Da jeg tidligere indkøbte feriebøger, var det med en klar forventning om at indtage dem på stranden, tagterrassen eller vores mini-altan - i høj sol. Det er vejret dog ikke helt enig med mig i, og kører protest mod sommeren med overskyet, regn og blæst. Tsk. Jeg håber på godt vejr engang i næste uge, og indtil da vil jeg slynge mig videre på sofaen. Og spise nogle is - det er jo synd, hvis de også skal lide under det dårlige vejr.

2 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med vejret! Alt det gode vejr har resulteret i lidt for mange ture til parken og lidt for lidt eksamensforberedelse (ja, vi kan jo ikke alle sammen have fået så tidlig sommerferie ;)), så det passer mig helt fint med regn, gråvejr og lavere temperaturer!
  ..ud over det, har vi af en eller anden grund ikke haft varmt vand i dag. Godt jeg alligevel ikke havde planlagt at forlade lejligheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det er da godt, at du kan bruge det til noget. Men jeg kan godt se problemet, godt vejr er noget farligt gris - specielt når man kommer fra Danmark og ved, at det er NU, mens man har muligheden, at man skal nyde det gode vejr. Uanset hvad ;)
   Og skønt da. Jeg kom også i tanke om, at det da egentlig også var min bade-dag, da jeg var ved at sætte mit hår på vej ud af døren. Men vurderede alligevel, at med 50 minutters gang/cykel foran mig, var et bad spildt på min svedende krop. Jeg skulle alligevel bare i Primark ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)