torsdag den 16. maj 2013

Vancouver #6 - Granville Island

Hep, så er jeg tilbage på sporet med indlæggene fra det store Canada-eventyr - vi er kun nået til søndag, så der er masser af oplevelser tilbage. I sidste afsnit var vi Sleepless in Seattle, men nu er vi tilbage i Vancouver.

Vi startede søndagen ud med at 'sove længe' til omkring klokken 8.30-9, og så var der ellers de sidste rester af kage til morgenmad. God morgenmadsbrownie. Mhh. Vi klædte os varmt på og drog mod dagens destination: Granville Island:

Granville Island er et marked på en ø. Og der er pæn udsigt:Jeg gentager; jeg kunne aldrig blive træt af at kigge på sådan noget.
Der var også en stor bygning med legetøj:

Eva ville gerne have haft sin nye ven med hjem, men desværre havde hun allerede fyldt kufferterne op med alt godt fra Forever21. Schade Marmelade.

Denne her havde jeg dog gerne nuppet. Så sød! Eller hele den her afdeling:Harry Potter! Sådan en Hedwig ville altså være alt for sej at have stående.

Og så mødte jeg også manden selv. Hej Harry! Og Jack:


Rimelig gennemført udsmykning.

Små butikker var der også masser af - stenmaling får en lidt anden seriøsitet i den her udgave, hva'?

Men vi var sultne, så vi bevægede os gennem madhuset for at finde det bedste sted at spise. Og det lykkedes i den grad. Bedste.måltid.nogen.sinde.! Eva er præcis lige så lusket som mig, så vi delte et stykke laksetærte og en crossaint med tunmousse = ingen vilde dilemmaer om, hvad man nu skulle prøve. Vi tager bare begge dele, tak. Og det var seriøst godt. Bare dét er næsten værd at tage til Vancouver for.

Og hey. Jeg fandt min egen gade!

Herefter begav vi os mætte og glade mod turistbussen - mere om det i næste afsnit!

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker legetøjsbutikker! Da jeg fandt en 5-etagers legetøjsbutik på Oxfordstreet i London, var jeg helt ekstatisk, især da jeg opdagede at der var en hel etage, kún med slik!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var nok også en del mere begejstrede end de fleste jævnaldrende ville være - og nøj, en etage fyldt med slik! Jeg ville blive endnu mere ekstatisk!

   Slet
 2. Neeeej, jeg bliver helt syg af misundelse over de fede Harry Potter ting! Jeg ville helt klart have givet pokker i min slunkne konto, köbt en kuffert mere og fyldt den op med fine, nördede Harry Potter sager. Hvordan kunne du dog gaa uden at köbe et gyldent lyn eller en tryllestav?? :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ! Jeg har kanaliseret mit velvoksne samlergen mod Mumi-ting, så det er dér min økonomiske uansvarlighed og hamstring går hen :p Jeg kommer tilbage og nupper et tørklæde, når jeg er blevet rig!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)