søndag den 4. maj 2014

Endnu en fejring

Jakke: Bon'a Parte. Strømpebukser og kjole: H&M. Sko: Genbrug. Ring og øreringe: Pieces.

I dag havde vi endnu engang inviteret folk over for at give min søster og mig gaver mod til gengæld at kvittere med lidt mad. I dag var det min fars side af familien, der kom forbi - jeg kan ikke huske, om jeg har sagt det før, men mine forældres stue er ikke så stor, så derfor lokker vi folk forbi i hold. F.eks. har min mor 4(!) søstre, så med påhæng og diverse børn, bliver der hurtigt fyldt op. Nå, men i dagens anledning var jeg endnu engang hoppet i lidt pænt. Ikke med bare ben som sidst, men alligevel ret festligt. Og med løst hår! Ren sensation. Og sandalskoene er spritnye(-gamle). Jeg havde sådan set køb mig dem her fra Asos, men de var alt, alt for voldsomme. Men så fandt jeg ovenstående på et loppemarked i går. Til en flad tyver! Seriøst, jeg elsker at bo i Sønderborg (til gengæld hader min søster mig lidt. Hun ville også have haft dem. Ups).

4 kommentarer:

 1. Ih, jeg har kjolen i flaskegrøn, og den er SÅ fin! Jeg kan dog ikke lige bukke mig uden at flashe ;) Og sikke en omgang fødselsdagsfejring I har gang i! Der er nogle derf kan ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiih, den gad jeg virkelig også godt have! Jeg nøjedes dog med den her udgave, netop fordi de er så korte, ha (anstændighedsshorts er dog vejen frem for mig ;) ). Og så har jeg også en anden blondekjole i grøn, så det virkede lidt overkill. Desværre :p
   Og ja da! Det er så også fordi, min søster og jeg har fødselsdag så tæt på hinanden. Og fordi familien ikke bor tæt nok på til hverdagsfejringer - og hallo, i morgen går det løs igen ;)

   Slet
 2. Kjolen klæder dig så godt! :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)