fredag den 26. april 2013

Vancouver #4 - Taaaarget!

Hå hå. Se lige der. Midt mellem de blomstrende kirsebærtræ står symbolet på amerikansk, når det er bedst - Target! Det her var 'kun' en City Target, men det afholdt den ikke fra at være på tre etager og have en Starbucks.

Hå hå, det var godt at være tilbage! Jeg fik hurtigt samlet mig en pæn bunke.

Det samme gjorde Eva. Vi er jo ikke veninder for ingenting, vel?

Hep hep, videre til prøverummet. Kjolen er noget så fin (...når jeg altså ikke står og ser mærkelig ud, og kjolen folder bagpå, ahæm), dejlig basis med pæne detaljer. Dip-dye-cowboyskjorten nederst til venstre var også noget så pæn, men kun tilbage i XL. Selvfølgelig skulle jeg lige prøve den alligevel. Jeg kan godt lide at pine mig selv på den måde, åbenbart.

Så gik vi desperate ivrige mod shampoo-afdelingen, og så hurtigt fornuften i en vogn:


Sådan noget hårkur vejer alligevel en slat.

Og se da lige hvor smart, hva'? Hæ hæ.

Årh, så sød! Jeg overvejede den stærkt til min far, men den var nok ikke helt mandig nok. Tsk. Jeg skulle have købt den til mig selv.

Og Næbdyret Perry skulle nok få mig til at spise mine vitaminer.


Og B&J til 24 kr. Bum. Desværre var det så afsindigt koldt, at vi holdt os til varm kakao. Men jeg så dem da...


Og dét der er direkte ondt. Hvor er mine Mike&Ikes's?! Det er jo ligesom der, de er billigst. Nå, heldigvis var der stadig Milk Duds til spotpris tilbage. Tomhændet kunne man vist ikke kalde mig under nogen omstændigheder:

Ups, tror jeg. Eller bare et solidt HAPS! Hæhæhæ.

Efter Target shoppede vi lystigt videre indtil butikkerne lukkede (klokken 21 er i det henseende ALT for tidligt). Herefter satte vi os ind på en McDonald's for at få varmen og lidt internet (det kostede 13$ på hotellet!) og en burger. Den McDonald's viste sig så at lukke allerede klokken 22(!), så det var ud af klappen og tilbage til hotellet. Det var nu heller ikke helt skidt:


Aaah. Benene oppe og god udsigt: dagens indkøb og adskillige afsnit af Storage Wars(/Depotjægerne). Der er absolut ingen grund til at rydde op, når man bare kan lægge sig i den anden side af sengen(til gengæld burde jeg nok have fjernet min søsters fødselsdagsgave fra skrivebordet, før jeg begyndte at tage billeder ahæm. Men det opdagede jeg selvfølgelig først, da det var for sent. Flot måde, den er dækket på, hvad?). Og det var den dag. En god en af slagsen.

Fortsættelse følger - Seattle med andet end shopping. Næsten da.

6 kommentarer:

 1. Uha, Ben og Jerry <3

  Huge hugs http://www.gittemary.com/
  https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
  http://www.youtube.com/Gittemary

  SvarSlet
 2. SIkke meget du har fået købt! Imponerende! Hvor er det forresten nogle hyggelige indlæg, de her - glæder mig hver dag til det nye kommer! Har dog lige et spørgsmål - hvordan kan Ben & Jerry-isen stå på en hylde? Jeg mener det er is? Skal de ikke være i en fryser?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, det er jo om at købe, når det er billigt! Og tak, hvor er du sød! Jeg synes også, det er så hyggeligt at skrive dem.
   Og bare rolig, B&J står i en (skabs)fryser, jeg var bare så ivrig efter et godt billede, at jeg åbnede døren ;) Men jeg kan godt se, at det rimelig meget ligner, at de bare står på en normal hylde, ha :p

   Slet
 3. TARGET! :D Shit jeg savner det sted.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)