lørdag den 27. november 2010

Mumi-jul :D

Ellos har fået en ny kæmpefan! For ikke at forvirre for meget, starter vi bare helt fra begyndelsen af: I går holdt vi hyggelig familiejulefrokost, og min moster + familie sov ved os. Og de havde det fineste julesengetøj:

Må ha'!, tænkte julenissen Stine, og efter et hurtig forhør klikkede jeg mig ind på Ellos' hjemmeside. Og mindsanten om man ikke kunne få det flotte sengetøj til dobbeltdyne og overkommelig pris :D Haps.
Når man nu alligevel skal betale porto, kan man jo altid tjekke, om man skal have noget mere med (det er jo bare sund fornuft, ikke). Og så fandt jeg noget helt og aldeles endnu mere super vidunderligt:

EN MUMIJULEKALENDER!!! Skriiiig, hviiin og iiiih og ååååh så nuttet! Hvad skal man med chokolade, når man kan få en lille Mumi-figur hver dag op til jul? Nemlig :D Og heldige mig, min søde kæreste betaler både sengetøj og kalender (ja altså det ved han ikke endnu, men det kommer han til).

Sengetøjet står til 249,- (149,- for enkelt) og kalenderen 149,-. Men søde rare Ellos kører med velkomst- og juletilbud på 40%, så sengetøjet kostede kun 150,-(!!!). NU kan det rigtig blive jul! (:

3 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det sødt ;) hehe, og sød kalender ;) glæde mig til at se indholdet ;)

  SvarSlet
 2. Haha, du er simpelthen så sød! ;-D

  SvarSlet
 3. Natasia: Ja det er slet ikke til at stå for :D Jeg glæder mig skam også. Iben er allerede begyndt at plage om at få nogle af figurerne, ha ha ;)

  Sandra: Ha ha, tak tak ;) Julen er jo børnenes fest, og jeg vil da ikke holdes udenfor ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)