tirsdag den 9. november 2010

Resten af H&M-pakken

Jeg nævnte tidligere, at jeg havde modtaget en lille pakke fra H&M. Og den fine Garden Collection-kjole var heldigvis ikke alene:

Så er der kjoler for alle pengene - som heldigvis ikke var særlig mange ;) Den øverste er bare så fin og en perfekt, praktisk hverdagskjole. Nummer 2 har jeg kigget på i lang tid, og til 40 kr. kunne jeg ikke lade den være længere. Den er dog lidt lille i størrelsen, maven skal lige suges ind, når lynlåsen skal lynes ;) Den sidste behøver vist ikke videre introduktion, andet en wauw, he he ;) Eller, H&M kunne nu godt have puttet lidt mere længde på, tsk.

Og hvis du nu tænker, er hun virkelig så ufornuftig at hun kun køber kjoler?!, så vil jeg bare lige sige:
Ha! Jeg købte skam også en praktisk langærmet t-shirt (til 40 kr ;) ) (Og så snakker vi ikke om den kjole, der i mellemtiden er puttet i kurven ved H&M, *host*)
Men som nævnt er de der billig-bluser er faktisk ret gode, lidt pynt og løs med plads til maven. Så jeg overvejer, bare sådan lidt ikke, at købe en mere til samlingen. Men hvilken farve?:

Hmm hmm. Det skal ikke være den lyserøde i hvert fald ;) Så er der 2 tilbage. Jeg er bange for, at den hvide måske ser for nattøjsagtigt ud? Men på den anden side er den fiiin :p Armygrøn er tilgengæld mere praktisk, men jeg er ikke helt sikker på, at det lige er min farve. Suk, så mange svære valg ;)

Nå, nu må jeg tilbage til den virkelige verden og på arbejde, hav en god tirsdag ;)

7 kommentarer:

 1. Fine blomstrede sager! :)

  Jeg har blusen i hvid, den er noget gennemsigtig, kig engang ind hos mig hvis du vil se det.. Men det går med et top under heldigvis..

  Kvaliteten er dog rigtig lækker!

  SvarSlet
 2. Ja, sikke en masse fine kjoler, og den med påfuglefjer ser ellers ud til at sidde rigtig godt (måske kun lige indtil du ånder ud igen eller hva'?) Jeg kunne faktisk godt tænke mig sådan en blå bluse ;) str. M, tak ;)

  SvarSlet
 3. Jeg synes blusen er fin, og ville totalt meget vælge den i armygrøn :D Armygrøn er alles farve!

  SvarSlet
 4. Jeg har også haft kjole nr 2 på besøg, men den fik ikke lov at blive, da jeg synes den var for lille over brystet og for stor i stropperne, og den er jo ikke ligefrem lavet i et materiale der tilpasser sig! Den er ellers så flot i farven :/

  Hvor mange kjoler har du?

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine ting! De måtte også godt flytte ind hos mig. :) Og hey - hvis du alligevel skal lave en bestilling mere hos H&M, så tag da en bluse i hver farve. Det er vel ikke de 40 kr der vælter dit budget. :)

  SvarSlet
 6. Happimess...se dét kan jeg li´! ;-D

  Sikken en hyggelig blog, og masser af skønne ny-indkøb du har gjort! ;-)

  Hugs fra
  A Shopaholic is loose... ;0)

  http://ashopaholicisloose.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Wauw, sikke mange kommentarer :p

  Trine: Ja det falder lige i min smag :p Jeg har skam vœret inde og kigge, uh det er et svœrt valg (:

  Natasia: Jeps, billedet er bare taget på det rigtige tidspunkt ;) Ej, så galt er det heller ikke, jeg skal bare ikke ånde for tungt ;)
  Er du helt sikker? Man kan nemlig kun bestille en af gangen, og så er jeg bange for at jeg ikke kan nå at få min, ha ha ;)

  Bitten: Tak for en klar udmelding :p Den er også mest praktisk for sådan en klodset en som mig ;)

  Stine: Œv, det var da œrgerligt, for ja, den er rigtigt flot, specielt til prisen.
  Uha da, det var et nœrgående spørgsmål ;) Alt for mange ;) Det ligger omkring et sted over de 20, inkl. både sommer-, fest- og hverdagskjoler (:

  Tine: Det tror jeg også din garderobe ville glad for ;) Ja det overvejer jeg også, problemet er bare, at det er maks en bluse pr. pakke. Men heldigvis ser det ud til, at der er nogle pakker endnu i min ordre, he he ;)

  Hanne: Tak, det er jeg glad for at høre :) Og jeg er skam også glad for min fangst ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)