torsdag den 7. august 2014

Batu Caves på endnu en lørdag - KL #15

Inden jeg smutter afsted på nye eventyr, skal det der Malaysia jo lige rundes af. Vi er nået til dag 9, lørdag. Og hey, i dag er hende Natasia rent faktisk kommet hjem igen! Yaaay! :D Så har vi lige en halvanden uges tid, før jeg rejser på ubestemt tid - god timing, eller noget. Host.

Lørdag var store flyttedag. Vores oprindelige lokation, Natasias hybel aka. lejet værelse i lejlighed ved familie var kun for de første dage, så vi pakkede alle mine ting (det var som om, de fyldte lidt mere end ved ankomst?) og lidt af hendes, og tog en taxa alle 1,5 km. I fugleflugt havde der nok været omkring 500 m., men en firesporet motorvej ødelagde lidt den rute. Ved ankomst skyndte vi os at smide bagagen og begav os videre mod dagens udflugtsmål:

Batu Caves! Det var noget med noget hindutempler, grotter og høje statuer. Oplagt turistmål i hvert fald. Og masser af trapper for at komme op til grotterne. Masser.af.trapper...

'Hvad har du i den pose? Mit? Mitmitmit?' - regel nummer 1: Ingen poser! Med mindre man er indstillet på at donere den til den lokale abebestand. Det var vi ikke.

Grotterne! Rent imponerende, men også ret hurtigt overstået. Der var dog også mere lukkede og mørke grotter med spændende dyr som kæmpe edderkopper og andet sødt kryb, men det havde vi alligevel ikke lyst til at udsætte os selv for.Typiske, svedige turister - 33-35 grader og sol er ikke helt optimalt sightseeingvejr. Specielt ikke, når så mange trappetrin er involveret. Efter nedstigningen havde jeg totalt gelé-ben og havde mest af alt lyst til at smide mig i børnepoolen, ha. I stedet købte vi en is og en flaske vand til at nyde i skyggen, mens vi beundrede guldmanden, kiggede på turister og svedte lidt mere. God udflugt!

Grotteturen var dog kun første del af dagens program - efter lidt dasen ved og i poolen og et tiltrængt bad (eller, to vel; et til hver) var vi klar til aftenen:

Der stod fødselsdagsfejring på programmet, for en af Natasias rare venner, der havde haft fødselsdag om tirsdagen. Natasia havde bagt muffins, mens jeg bidrog med øh, min vindende personlighed og kontante bidrag til gaven. Vi startede ud med at spise sammen, hvorefter vi slog os ned i en park, som vi kun næsten blev smidt ud af. Det er jo sådan set ikke tilladt at drikke alkohol offentligt i Malaysia, ahæm. Det var dog alligevel varmen, der drev os væk til sidst (31-33 grader - nok til at svede som et svin ved bare at sidde stille), men vi skulle også videre i byen, hvor der var knap så varmt, ha. Og sådan udnyttes en lørdag i Kuala Lumpur allerbedst!
Fortsættelse følger.

2 kommentarer:

 1. Din kjole er virkelig fin (den der med fuglene)! Og udflugten lyder også som... ja noget af en udflugt med alle de trappetrin ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er også en af mine alleryndlings :D Sådan et impulskøb i Primark, der er meget mere værd, end de 9€, jeg måtte slippe ;)
   Og ja, ha ha, det må man sige! Jeg var HELT færdig - godt vi fik lidt tid ved poolen derhjemme bagefter ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)