søndag den 31. august 2014

Siden sidst

Når man fylder en hel elevator med alt sit bras / Sød pakkehjælp, der dog ikke var så effektiv... (hvad? Jeg er i hvert fald ikke for gammel til tøjdyr) / Mine knæ efter flytningen. De ville nok have foretrukket en taxatur.

Stor glæde over endelig at være flyttet ind / Den første kuffert er tømt! (...kabinekufferten med sko og sengetøj, ahæm) / Gået død i udpakningen kort tid efter ankomst.

Wow, så blev det pludselig søndag, hvad? Tiden flyver jo, når man har det sjovt, men jeg har nok nærmere haft travlt, ha. Onsdag aften og torsdag morgen blev brugt på desperat at hoppe på alle mine kufferter, og efter arbejde torsdag gik den store flytning i gang. Med bus. Jeg er simpelthen alt for nærig til en taxa, og jeg kunne da sagtens slæbe mine to store kufferter, kabinekufferten, rygsækken, det store net og skuldertasken ned til bussen og videre, ikke? Jeg tror egentlig, det havde været okay, hvis ikke det var fordi, det ene hjul på den største og tungeste er gået i stykker og ynder bare at blokere. Så er det lidt op ad bakke, hvad? Ha. Endte selvfølgelig med at ankomme totalt svedig og udmattet, men hey, det var billigt! Resten af aftenen blev brugt på et tiltrængt bad og lidt umotiveret udpakning. Sådan noget tøj løber jo ingen steder, men det risikerer man i stedet, at ens nattesøvn gør.

Hej hej, god weekend! / Fredagsoutfit med verdens fineste Stinestregen-net / Et ølshot? Eller en 'medium' øl, som jeg drak halvdelen af på 3 timer, hæ. Hvad er der galt med at servere cider, hvad, Barcelona?!

Fredag efter arbejde var der ikke andet at gøre end at fejre, at vi havde overlevet første uge. Wuhuu! De andre var dog lige så udmattede som mig, så det blev en kort aften, ha. Men en rar en af slagsen, og det er også det vigtigste, ikke?

Lørdag skulle egentlig have stået på totalt afslapning, men så blev jeg alligevel lidt for ivrig efter at få pakket ud og være praktisk og komme i Ikea - mere om det i et andet indlæg, så vi kan få en mere jævn indlægsstrøm, ha. Men jeg kan afsløre, at jeg brugte hele septembers shoppebudget, og i morges brugte jeg det, der ikke var tilbage, på Asos. Jeg er så dejlig fornuftig på det område, men det var 100% det værd!  Min Instagram (StineKA90) er en fantastisk spoiler, hvis man er nysgerrig, og ellers er det bare at vente tålmodigt. Hav en dejlig søndag!

4 kommentarer:

 1. Efter at have flyttet SÅ meget bagage selv og i en bus, så synes jeg ærlig talt at du fortjener at shoppe over budget. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Den indstilling havde jeg også, så det har jeg allerede gjort - ups ;) Men tak for støtten! En krone sparet er jo en krone til shopping, eller hvad man nu siger ;)

   Slet
 2. Hej, jeg er - ligesom dig - selv i kontakt med Sellbytel Group mht. job, så jeg vil bare lige dig, hvilke erfaringer du har haft med rekruteringen, ansættelsen og det hele? På forhånd tak.
  P.s. Rigtig fin blog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Altså, kort sagt har jeg kun gode erfaringer indtil videre. Jeg ved ikke, hvad du specifikt vil vide, men jeg var igennem et telefoninterview inkl. lille prøve, en skriftlig aflevering, 2. samtale over Skype og til sidst et du-har-fået-jobbet-opkald. Herefter velfungerende e-mailkontakt, og ved ankomst til Barcelona, underskrivning af papirer. Professionelt firma, og jeg har allerede modtaget min første løn (første uge) og relocation-package. Skriv endelig, hvis der var noget andet, du tænkte på :) Hvilken afdeling har du søgt i?

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)