onsdag den 13. august 2014

Hvad flyttekassen gemte


...fordi der ikke er noget, der siger 'legeplads', som en ordentlig omgang flytterod, ha. Selvom Mis med de grønne øjne ser en smule skræmmende ud met sit nyerhvervede sår hen over snuden - en rigtig, lille bissekat! Men en flyttekasse er jo ikke det eneste, man kan kravle ind i, når man er omgivet af ting, der er pakket både halvt og helt ned:


 Men det allerbedste sted, man kan lægge sig, ikke?


Søjde! Åh, den lille pelsklump ❤

Jeg render for tiden forvirret rundt og prøver at pakke mit liv ned i flyttekasser, og sortere de ting fra, der skal med til Barcelona. I dag smed jeg det tøj, der ikke skal med, af ved mine forældre, der har doneret pladsen i et firefløjet skab til deling mellem min søster og mig. Meget pænt af dem! ❤ Fem(!) flyttekasser med tøj og sko+jakker og det løse blev det til - indtil videre. Ahæm. Og jeg har ellers sorteret i det...

10 kommentarer:

 1. Och iss das süsss

  SvarSlet
 2. Hahahaha, jeg ELSKER det :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig! ^-^ Der er seriøs god underholdningen i sådan en kattemis ;) Søde, søde pelsklump ❤

   Slet
 3. Hahahaha, jeg elsker billedet i sofaen. #LOL Freja har i øvrigt været lige sådan dengang jeg flyttede med hende. Konstant måtte man åbne en kasse hun havde forvildet sig ned i, uden man opdagede det, eller jage hende op af en sort sæk med tøj, fordi man skulle fylde mere i den. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også pænt sjovt, ha! Helt umotiveret besluttede mis sig for, at der skulle han da ind :p Ha ha, typisk katte - men også ret sødt ;)

   Slet
 4. Ååårh, du kommer til at savne kattemissen sådan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget! :/ Jeg tvivler dog på, at han ville synes om at blive smækket ned i kufferten, på samme måde som min (tøjdyrs) røde panda, så det må jeg nok hellere lade være med... Årh.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)