fredag den 22. august 2014

Nu med værelse!


Jamen altså, det er fantastisk! Tak for alle de krydsede fingre - det lykkedes, og fra på torsdag af har jeg mit helt eget værelse her i Barcelona. Wuhuuu! Det ville nok være synd at kalde det + lejligheden 100% perfekte, men med mit budget og udbuddet, synes jeg godt, vi kan kalde det et perfekt match - så lad os da bare gøre det, hvad? ;)
Øverst ser vi billederne fra annoncen - jeg får taget nogle nye, når jeg engang er flyttet ind og kommet på plads, men det kommer nok til at tage lidt tid, hæææ. Satser på at skulle bruge næste weekend på en tur i Ikea, og så ellers bare ligge brak efter første arbejdsuge. Er jo slet ikke vant til at skulle lave noget...
Men tilbage til værelset - dens tre helt store forcer er det naturlige lys, størrelsen (=plads til gæst og træning) og prisen. Mange spanske værelser er enten helt uden vindue (oh rædsel!) eller med vindue ud til en skakt - det kommer der altså heller ikke meget lys ind ved. Og prisen? 2400 kr. inkl. alt om måneden. Sådan!
Resten af lejligheden er ret lille, men det betyder også, at vi kun bor to personer der. Køkkenet er sjældent set mindre, til gengæld har badeværelset en pæn størrelse, og der er vaskemaskine, som det er standard i Spanien. Selve udseendet i lejligheden kan man ikke beskylde for at være skandinavisk minimalisme, men det er helt klart også set værre, ha. Det her kan jeg sagtens arbejde med - jeg kommer alligevel til at bruge det meste af tiden på arbejde, og jeg skal da nok få det gjort hyggeligt alligevel.
Beliggenheden er også optimal - et kvarters gang fra både arbejde og stranden. Og Primark, hæhæhæ. Og lige ud for opgangen er der en bycykel-station, inden for en kilometers gang er der hele tre metrostationer, og der er kun 300 m til bus og sporvogn.

Ej, men jeg er virkelig bare SÅ lettet, og glad for, at det lykkedes. Og at jeg kan nøjes med én ekstra nat udover det bestilte her på hostellet, det er også rart. Glæder mig dog knapt så meget til flytningen, men det skal nok gå, ikke? På den ene eller anden måde i hvert fald, ha.

16 kommentarer:

 1. Tillykke med boligsejren Steine :D Og med både lys og vaskemaskine er man jo flyvende B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D Og det er jo det, så behøver jeg ikke mere ;)

   Slet
 2. Det lyder da bare skide lækkert, dejligt du har fundet noget, så skal det nok blive rigtig godt :)

  SvarSlet
 3. Jeg er SÅ glad på dine vegne, fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak! :D Det er også bare SKØNT! Både at have fundet noget at bo i, men også, at det er så godt som det her. Og så hurtigt!

   Slet
 4. Stort tillykke med værelset. Det lyder da bestemt som et fint sted, sådan rent placeringsmæssigt. Og man kan gøre meget med lidt, hvis det blot drejer sig om en vægfarve, et grimt skab eller lign. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og helt sikkert - mangler lige at finde ud af, hvor de forskellige supermarkeder ligger, men med en cykel er der aldrig langt ;) Og det er jo det, skal nok få det gjort fint. Regner egentlig bare med lidt pyntegenstande/pæn opbevaring, og måske et tæppe til gulvet - kunne godt forestille mig, at sådan nogle klinker blev lidt kolde. Ikea bliver min ven!

   Slet
 5. Nööj hvor jeg godt gad, det var mig der boede et kvarters gang fra en läkker spansk strand! :)

  /Cindi

  www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Til gengæld har du hele Berlin i nærheden, det er heller ikke helt skidt :D Men jeg er nu også glad for min strand ;)

   Slet
 6. Hvor er det lækkert for dig! :') Tillykke med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enormt! Noget så fint og så hurtigt! :) Mange tak! :)

   Slet
 7. Fedt med bolig - og derved få en fast base :) Synes da prisen er næsten urimelig billig ift. beliggenhed, det er da mega fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare skønt, og en stor sten, der faldt fra mit hjerte! :) Og ja, jeg må se, hvad der er galt, når jeg er flyttet ind, ha!

   Slet
 8. Wuuhuu, tillykke med værelse! :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)