lørdag den 23. august 2014

Fordi jeg jo ikke havde nok med

De første dage her i Barcelona var med et rimelig frit program. Efter mødet tirsdag og fiksning af mit social security-nummer, var der ikke så meget mere, jeg kunne foretage mig, før jeg havde fået snitterne i en adresse. Eftersom jeg allerede har set seværdighederne og pt. er ret Palle alene i verden, var der kun én måde at bruge tiden på:

Shoppiiiing! Når arbejdet først starter, får jeg ikke meget tid til at svinge mit Visa (måske godt nok, hææ), og pt. kører udsalgets sidste krampetrækninger også - så det skulle da helt klart udnyttes. I Mango Outlet (Carrer de Girona 37) nuppede jeg ovenstående skønhed. Så flot, og helt perfekt til efteråret/sensommeren både som jakke og cardigan. Sat ned til 30€.

 Et par helt enkle sandaler, som jeg længe har ledt efter. Til 13€ i Blanco.

Og hallo, sååå pæn kjole, hvis jeg selv skal sige det! Mønsteret er sjældent set pænere, det er yndlingssnittet og med dyb ryg, så jeg var slet ikke i tvivl om, at kjolen skulle med hjem. Hvorefter jeg brugte 20 min.(!) i kø for at få lov at betale for den - men jeg kunne jo ikke bare efterlade den, vel? 16€(!) i Lefties.

I Primark fangede jeg den her trøje. Den er seriøst rar og noget af det blødeste. Jeg er dog alligevel lidt i tvivl om, hvorvidt det skal være den og mig, men til 15€ kom den med hjem på prøve, og så har jeg 30 dage at beslutte mig i. Hæ.

Noget der til gengæld ikke skal byttes, er ovenstående tæppe. Enormt blødt, sååå sødt, og perfekt til at skabe hygge på det nye værelse. Indflyttergave fra mig til mig. Tak mig. Og så var det sat ned til 4,50€ - et sikkert tegn ;)

I Mango Outlet prøvede jeg også den alt for pæne paillettrøje/blazer. Gad virkelig godt have den, men det er som om, at det nok ikke er det mest fornuftige køb, ahæm. 20€ er jo også en slags penge. Og i El Campo, Diagonal Mars supermarked, slog jeg mig løs i skoafdelingen og prøvede syv par sko, hæææ. Men igen tog min fornuftige side over og sagde 'NEJ'. Bah. Man kan åbenbart ikke få det hele...

Jeg tog hele runden; Diagonal Mar, gågaden, L'illa og MareMagnum. Så er det ligesom overstået, ikke? Ha. Jeg synes, det lykkedes mig at begrænse mig ret godt - i forhold til hvor mange butikker, jeg har været i, har jeg købt forbløffende lidt. Lidt, men godt. Det er okay.

Jeg har forresten omlagt mit budget fra 'worst case' til en mere realistisk udgave - og hvis beregningerne(/rygraden) holder, kommer jeg jo ligefrem til at have penge tilovers! Eftersom jeg i princippet ikke rigtig mangler noget, har jeg alligevel kun givet mig selv 500 kr. om måneden til at shoppe for. Og 1000 kr. til tant og fjas - men eftersom jeg mere eller mindre har levet under en sten i Sønderborg, ved jeg dog ikke, om det kommer til at holde, ha.

6 kommentarer:

 1. Men sådan helt alvorligt, så synes jeg faktisk det er rigtig fornuftigt med et budget på 1000 kr. til sjov og ballade. I løbet af det næste stykke tid vil du møde vildt mange seje mennesker, som gerne vil lære dig at kende og det er bare nemmere når man har budgetteret med kaffedates o.lign. Så ja, jeg synes det lyder rigtig smart med dit budget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? :) Jeg sætter rigtig meget pris på at have en opsparing og at kunne tage ud at rejse, men der skal også være plads til at leve livet og være social i hverdagen. Der burde heldigvis være til begge dele.

   Slet
 2. Med den fart du har på, varer det ikke længe, før du er nødt til at finde dig et nyt sted at bo, med min. 2 værelser og walk-in closet, hehe....... Godt at du har sådan nogle lange arbejdsdage - ellers gik det da helt galt ;-) Ønsker dig al mulig held og lykke på din første arbejdsdag på mandag. Knus fra Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Shhhh! Det er vel bare et spørgsmål om, hvor mange tøjstativer jeg køber, og hvor lidt gulvplads, jeg skal bruge? ;) Og arbejdspladsen ligger faktisk lige overfor et shoppingcenter, der har åbent til 21-22 + at vi har en times frokostpause, ha - men jeg vil forsøge at holde mig væk ;) Og mange, mange tak! :)

   Slet
 3. Den kjole der, åh hvor er den bare fin til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak, hvor er du sød! Jeg føler også virkelig fin i den - perfekt kjole! :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)