søndag den 17. august 2014

Sidste uge i Sønderborg


I morgen er der afgang til det store udland, og jeg er overhovedet ikke klar, men håber ret meget på at blive det. Det siger vi bare, ikke? Om ikke andet har jeg i hvert fald udnyttet min sidste tid her i byen fuldt ud - jeg har:

 • Været på Lagkagehuset med min kusine og spist seriøs god cheesecake.
 • Købt vilde mængder af bland-selv slik i nyåbnet slikbutik med åbningstilbud og seriøst udvalg.
 • Presset endnu et rart venindebesøg ind lørdag formiddag.
 • Siddet bag et rat for første gang siden påsken 2012 - det skulle vist være nu, hvis det lige skulle genopfriskes. Og hey, alle overlevede! 
 • Blevet inviteret på farvel-pizza af mine rare forældre, i pæn, ny kjole fra H&M - mit sidste netshopping nåede heldigvis at ankomme. 
 • Været til Velkommen hjem-fest ved en af mine bedste veninder (seriøst dårlig timing, at jeg tager afsted nu efter at hun har været væk i et halvt år), i en ordentlig omgang pailletter foreviget med et badeværelsesselfie, ha! Så kan man også se mit nye mobilcover, jo.  Og så har jeg fundet ud af, hvor meget den rigtige belysning betyder for, at ens ansigt ikke pludselig har taget 5 kg på - se bare her, æhæ.
 • Og så har mine forældre købt ind til seriøs madpakke til turen, der skal smøres, når jeg i aften smutter forbi til en sidste omgang aftensmad indtil jul.


Nå. Må hellere komme i gang med at få proppet så meget som muligt af det her ned i mine kufferter - jeg forudser allerede problemer... Mangler også lige et sted at bo, ahæm.

8 kommentarer:

 1. Uhh hvad er det for en slikbutik? Den har jeg ikke hørt om:-)
  Held og lykke i Spanien, det nye job lyder spændende! Så kan du jo nok snart tale flydende spansk - det er et smukt sprog synes jeg :-)
  / Nanna

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ligger over for Lagkagehuset, og har et KÆMPE bland-selv-udvalg, forskellige slikvarianter og frozen yoghurt med topping. Uh uh!
   Og mange tak! Det bliver helt sikkert spændende. Og det der spansk, det øver jeg mig på :)

   Slet
 2. God tur Stine! Jeg gläder mig til at läse med, naar du begynder dit nye eventyr :)

  /Cindi

  www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og det er jeg glad for at høre, jeg nyder også at følge med i dine eventyr i det tyske :) Udlandsophold er altid rart!

   Slet
 3. Link til pæn ny kjole fra H&M, tak? Den klæder dig nemlig godt! Og så rigtig meget held og lykke og rigtig god tur! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kjolen er desværre udsolgt, men måske kommer den igen? Det er i hvert fald her, det sner: http://www.hm.com/dk/subdepartment/sale?Nr=4294960658 - jeg var inde at kigge en del dage, før den var der i min størrelse igen, hæ. Og tak, jeg synes også den er noget så pæn. Omend lidt kort...
   Og rigtig mange tak! Det bliver så spændende!

   Slet
 4. Hvor er der åbnet en ny slikbutik? :-D
  Og hvor ser du bare godt ud, som altid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige over for Lagkagehuset! :D Den er pænt stor, og har åbningstilbud helt til 21. august vist ;)
   Og tak, hvor er du sød! :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)