tirsdag den 5. august 2014

Det spanske look


 Skjorte: Genbrug. Nederdel: Shana. Sandaler: Rieker. Øreringe og ur: Asos.Først og fremmest, tusind tak for alle jeres kommentarer på sidste indlæg og på Instagram. Ih, hvor er I søde!
I søndags var vi til eftermiddagskaffe ved mine rare bedsteforældre i Abild (og fik de bedste hjemmelavede brownies nogensinde!), hvor min bedstefar helt bestemt mente, at jeg havde et spansk outfit på. Det kan vi da godt sige så. Helt spansk blev det i hvert fald, da jeg imiterede det spanske flag efter hjemkomst:Skjorten er en ny gammel sag, jeg hev hjem fra genbrug til en tier. Det var halv pris, ha. Den er puttet i med-bunken, sammen med lidt for mange andre ting - det er jo et håbløst projekt at reducere sit liv til 2*23 kg.! Men det største projekt er alligevel at finde et sted at bo - når det er på plads, kan jeg slappe lidt mere af.

4 kommentarer:

 1. Hvor er dit fine ur fra? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det her fra Asos: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=2894607 :)

   Slet
 2. Tro mig, jeg kender alt til det med 2*23 kg. Det var så svært at gøre da jeg flyttede fra USA til Danmark. Men hold op, den nederdel på sidste billede, den er bare flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Øj, ja det har det været! Det er altså bare ikke meget, specielt når man har en masse ting, man godt kan lide.
   Og tak, den er også bare rætti' festlig! Den er på 'måske med'-listen - for det ér desværre ikke så tit, jeg render rundt i pailletter til hverdag, hæ.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)