lørdag den 9. august 2014

Stille søndag - KL #16


Efter lørdagens udskejelser startede vi stille ud søndag. Nogen i selskabet (host) havde det ikke heeelt godt, og det hjalp i hvert fald ikke på det at lægge sig ud i solen (sååå varmt), og poolen blev ved med at bevæge sig(/mig), hvilket min kvalme heller ikke havde det helt godt med. Så jeg lagde mig indenfor i airconditionen og tog mig en lur dér i stedet. Rart. Og da vi først på eftermiddagen drog mod dagens aftale havde jeg det mirakuløst bedre. Selvom gåtur i 35 grader med sol er en smule for meget af det gode - svedte som et svin(e-Stine). Så da vi havde fanget Natasias ven, stock'ede vi op på kolde drikkevarer og frugt og fandt et sted i skyggen at dyppe fødderne. Dejligt. Senere stødte ven #2 til, og efter en gang hurtig (og billig! 13 kr.!) aftensmad tog vi i biografen og så 'Sådan træner du din drage 2' - den var god! Og sød. Og sindssygt billig, 25 kr. pr. snude.
Resten af aftenen brugte Natasia og jeg på at finde internet (efter vi havde skiftet opholdssted, fik vi ikke en kode til nettet med det samme - drama! Min søster nåede også at savne livstegn, ha), så vi kunne arrangere morgendagens udflugt til noget højland - mere om det i næste afsnit. Fortsættelse følger!

6 kommentarer:

 1. Åååh, Toothless. <3 Har set begge film, synes de er fantastiske. Og glæder mig til at se hvad de finder på i den tredje. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er simpelthen den sødeste drage nogensinde ❤ Øj, kommer der en treer?! :D Den MÅ og skal jeg også se! Så er der da lidt at se frem til - Google fortæller mig, at jeg kan holde fast i forventningens glæde helt til 2016, men pyt, gode ting er værd at vente på!

   Slet
 2. Åh, søskendekærlighed :D Jeg kender godt det der med, at sende "plage" sms'er, hvis der går for længe, siden man lige synes der er faldet svar B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det er så sødt! Vi gik også uden internet fra lørdag morgen og helt til søndag aften, puha - det var vi jo slet ikke vant til ;)

   Slet
 3. Åh nogen dejlige billeder! :)

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er også gode minder om en enormt dejlig ferie :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)