torsdag den 29. november 2012

Snydt igen!


Dem, der følger med på bloggens Facebook, ved at der i går sprængtes en bombe i vores Barcelonaliv. SU-styrelsen har besluttet, at vores uddannelse ikke er berettiget til SU. Efter TI ÅR(!!!) med godkendelser, hvoraf den sidste blev givet for 1,5 uge siden, har de nu fundet ud af, at det var én stor fejl. Fejlen skulle ligge i, at vi får vores eksamensbevis fra Staffordshire University i England, hvor det er en statsgodkendt universitetsuddannelse, men at vi tager den franchise på ESERP i Barcelona, hvor den har status som Privat Degree. Ikke at det har nogen som helst indflydelse på vores undervisning, vi går efter præcis samme koncept som i England, men ender bare op med to beviser i stedet. Vores opgaver bliver endda rettet i England. Efter kontakt med SU-styrelsen, har vi fået at vide, at vi skal indsende dokumentation for, at uddannelsen virkelig er godkendt i Spanien. Og alt andet materiale, for dem der allerede har fået afvisningsbrevet, bliver smidt bag i køen. Behandlingstid pt.: 2,5 måned, før man så kan få at vide, om man er købt eller solgt.
Personligt har jeg dog ikke fået afvisningsbrevet endnu, så jeg håber, håber, håber at jeg kan få fat i de nye dokumenter og sende dem med ind inden min afvisning og det kan blive godkendt. Men jeg skal nok ikke sætte håbet for højt. Krydser I lidt fingre sammen med mig? Så kom det, og SU påstår desuden, at de aldrig har modtaget min mail-ansøgning sendt via borger.dk om godkendelse af uddannelsen, kun ansøgning om SU. Hvilket jeg VED de har, og jeg burde også have en kvittering et sted. AAAAAAAAAAARGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19 kommentarer:

 1. Sikke da noget, det er bare så typisk. Jeg håber, det hele falder på plads.

  SvarSlet
 2. NOGEN derinde i SU-styrelsen fortjener så mange tæsk...

  SvarSlet
  Svar
  1. ...melder du dig frivilligt? Jeg giver en julesweater, for hver SU-medarbejder, der overgiver sig til fornuften og giver os resterende ca. 6 personer SU, ligesom de mindst OTTE, der har det fået godkendt i år (som dog nu har fået at vide, at det var en fejl, men at de får lov at beholde det, da de 'har indrettet sig efter det' - for det har vi jo andre jo ikke, efter at det i 10 år har været praksis at denne uddannelse blev godkendt!)

   Slet
 3. Puha! Jeg har også prøvet at "forhandle" med SU styrelsen, om man vil, og det er bare hårdt! Jeg krydser fingre for dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, æv for os begge :/ Vi er 'heldigvis' en hel folk her, og HK har også været behjælpelige med andre ting (da de promoverer uddannelsen), så vi håber, at de måske også kan steppe ind her.

   Slet
 4. Gå nu hjem, su-styrelse. Man skulle tro, de havde større problemer. ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja. Det er simpelthen bare ikke fair, uanset hvad der står i SU-loven (eller hvad det nu er). Selvom skolen også overholder det, det har bare aldrig tidligere (10 år!) været nødvendigt at indsende dokumentation for dette. De har allerede givet mindst 8 personer på skolen SU I ÅR, men nu vil de ikke give resten, 'fordi de ikke har pligt til at gentage en fejl'. Nej, men I har da pligt til at give studerende SU!

   Slet
  2. Jeg ville bede om aktindsigt i den afgørelse. Det burde pisse dem tilstrækkeligt af til at give dig su. Og det burde også næsten være billigere for dem.

   Slet
  3. Vi har i hvert fald tænkt os at gøre alt, hvad vi kan. Min bedre halvdel, der stadig er i Danmark, ringer også til dem i dag.

   Slet
 5. Ej altså!!! Ansigtsudtrykket er ualmindeligt berettiget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skriger til himlen. Det er helt grotesk at vi skal igennem det her for at få det, vi har ret til - som jeg virkelig, virkelig håber vi får i sidste ende. Jeg var jo ALDRIG taget af sted, hvis ikke jeg kunne få SU. Og jeg har allerede betalt for hele uddannelsen...

   Slet
 6. Ej hvor tarveligt! Jeg håber de finder ud af det snart, for det er da godt nok noget pis. Og jeg håber du får din SU!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg virkelig også, begge dele. Udover at jeg synes, det er enormt uanstændigt at give over halvdelen SU og så smække pengekassen i for de uheldige (det er ikke engang fordi jeg har søgt mega sent, det gjorde jeg for FEM MÅNEDER siden). Og vi ER berettigede til SU, de har bare aldrig før bedt om det dokument, de gør om nu.

   Slet
 7. Svar
  1. Ja det er det helt rette ord. Suk. Og tak, det får vi brug for :S

   Slet
 8. Så må man godt skrige, råbe og ødelægge ting. PIS PIS PIS UDDANNELSESSYSTEM!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja. Man bliver helt chokeret over, hvor dårligt og uretfærdigt/uanstændigt systemet fungerer.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)