torsdag den 24. marts 2011

Barcelona-køb: Tilbehør

Jeg fik jo købt en ordentlig bunke ting i Barcelona, så det kommer lige i små bidder, så indlægget ikke bliver 5 meter langt ;) Jeg starter blidt ud med diverse tilbehør:

Blomstrede solbriller: Primark 1,5€
Ring: Billund Lufthavn 20 kr.
Hjerteøreringe (og ring, hø): Primark 1,5€
9-pak øreringe: H&M 3 €
Glitterøreringe: Primark 1 €
Og så mangler jeg vist ikke øreringe foreløbigt. Jeg faldt specielt for de små stjerner i 9-pakken, og solbrillerne glæder sig rigtig til at blive luftet.

Pels-taske: Primark 2€
Firkantet taske: Primark 3€
Solbrille-etui: Primark 3 £
Velour-punge: H&M 1€ stykket
Okay, pelstasken er nok mest for sjov, men den var bare så sød ;) Et solbrilleetui manglede jeg til mine stakkels solbriller i fyldte tasker, så det her fine, blomstrede eksemplar faldt på et tørt sted. Skuldertasken har jeg allerede brugt, den er dejlig rummelig. De små søde punge til 1€ stykket var heller ikke til at stå for, de er smarte til små ting i en stor taske - f.eks. slik ;)

Strømpebukser 100d: Primark 3€
Strømpebukser 200d: Primark 4€
Lamme-strømper: Primark 2€
Blonde undertop: 3€
Hello Kitty-footies: 1€
Mangler man ikke altid sorte strømpebukser? Eller, jeg gør ikke længere ;) Jeg har kastet mig ud i nogle med 200 denier, så det må da være tykhed for alle pengene. Søde, billige strømper er heller ikke noget jeg siger nej. Og til sidst en fin blonde undertop (altså en kort undertrøje = en undertop ;) ) med bryderryg. Den bliver fin til sommertoppe (:

Velour-bøjler: Primark 5€
Fingerhandsker: H&M 1€
I Primark havde de fine og tynde non-slip velour-bøjler til den nette sum af 5€ for 10 stk.(!) Jeg har ikke lige fået dem hængt op endnu, men de kommer til at pynte på min bøjlestang (: Hvis ikke der var nogen vægtbegrænsning i flyet, havde jeg også købt en ordentlig stak. Ja og fingerhandsker får man(/jeg...) jo altid brug for på et eller andet tidspunkt, så til 1€ skulle de da med hjem. Der er jo endda sløjfer på! (:

Jeg ved næsten ikke, om det er pinligt, at nærmest alle tingene er fra enten Primark eller H&M, hø. Men okay, det er jo ligegyldigt, jeg synes, det er fine fine ting allesammen! (:

4 kommentarer:

 1. Hold op du køber mange ting! Jeres lejlighed må være proppet med dine ting ;)

  Jeg synes strømperne er nuttede, men jeg har vist også en strømpesvaghed. Hmm.

  SvarSlet
 2. Stine: Hallo, har min kæreste hacket din profil og skriver derfra? ;) Det var nemlig præcis det samme han sagde ;) Meeeen, så meget fylder det jo alligevel (7-9-13, har ikke pakket det på plads endnu, hæ)
  Der er absolut intet galt med en strømpesvaghed, det har jeg vist også. De små fusser skal jo også passes (:

  Iben: Jeg gentager mig selv: Snitterne væk ;)

  SvarSlet
 3. Synes den firkantede taske er super fin og meget anvendelig :)

  /Lise

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)