lørdag den 19. februar 2011

MLTR < 3

Se lige hende der, som holder billeterne forkert og ser lidt underlig ud, host.

Jubiii, så er det i aften det sker! Billedet er fra min sidste koncert (som ser ud til at vœre i 2008, det passer vist). Jeg er vokset op med Michael Learns To Rock's musik, og er glad for at de bliver ved med at vœre aktive og lave nyt musik. Nœste album kommer til efteråret, juhuu (:

Nå, men for at komme lidt i stemning, vil jeg lige vise lidt billeder fra sidst:


Der er jo ikke nogen grund til at miste sin lige-foran-scenen-plads, så pausen blev holdt på gulvet ;)


Trommeslageren Kåre Wanscher, der også er advokat. Og min favorit, ti hi. Det her er billedet jeg endelig fik taget, efter en million billeder af hans skygge og andre mennesker hår, hœ.


Nej nej nej, ekstranummer :D


Ih hvor jeg glœder mig til i aften! Nå, men nu må jeg hellere komme i bad og få noget pœnt tøj på, så jeg kan gøre et godt indtryk, hœ hœ ;)

3 kommentarer:

 1. Troede ikke der var mange på vores alder der holdt af de kære drenge, men iiih jeg glæder mig også bare helt vildt til at se dem til Smukfest til sommer!!! :)
  Håber du havde en god tur :)

  SvarSlet
 2. Natasia: Mange tak :D

  Søs: Åh, jeg er glad for du siger det der! (: Men der var faktisk også andre unge mennesker i går, så vi er ikke de eneste ;) Hvilket også ville være synd, når de er så dygtige, som de er (:
  Og jeg kan godt forstå du glæder dig, jeg kunne også snildt snuppe en koncert mere med dem i år - det skal jeg også lige have undersøgt, hæ hæ.
  Og tak, det var bare en super koncert (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)